Lidmaatschap

Windsurfing Hoek van Holland biedt de mogelijkheid voor windsurfers, kitesurfers en golfsurfers om lid te worden en eventueel ook jaarrond te stallen aan zee. Hieronder staat een korte uitleg over wat de opties zijn wanneer men lid wil worden.

 

Lidmaatschap:

Tot en met de 16 e levensjaar hanteert WSHvH een special junioren tarief van € 25,- per jaar.

Iedereen ouder dan 16 jaar heeft een contributie van €50,- per jaar.

Klik hier om direct lid te worden


Stalling:

Het is niet verplicht om stalling te nemen bij een lidmaatschap. Stalling is voor degenen die niet altijd al het materiaal mee willen of kunnen nemen.

Een stallingplaats biedt ruimte om 1 board rechtop neer te zetten, met daarbij een aantal masten en gieken. Het is mogelijk om hier ook 1 of 2 zeilen neer te zetten, maar over het algemeen kiest iedereen ervoor om voor de zeilen een kastje te nemen. In een kastje passen maximaal zo'n 7 a 8 wavezeilen, eventueel kunnen hier ook masten in. De maten van een kastje zijn 2.30 lang bij 30 breed en 50 cm hoog. Kitesurfers kun in een kastje een aantal kite's kwijt. Ook is een kastje af te sluiten met een slotje.

1 ste plank (1 stallingplaats) € 90,-
2 de plank (2 stallingplaatsen) € 65,-
Kastje windsurfen € 15,- (met stallingplaats)
Kastje windsurfen € 45,- (zonder windsurfstalling)

Kast kitesurfen € 90,-

Supstallingsplaats € 90,-
Golfsurfboard ( alleen) € 45,-
Golfsurfboard ( + plank) € 25,-

Het stallen van materiaal en het achterlaten van spullen in de kleedruimte danwel de stalling is geheel voor risico van het lid van WSHVH. Het bestuur kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verdwijnen en/of beschadigingen aan spullen die in de stalling worden gestald of achtergelaten. Uiteraard willen we wel graag op de hoogte gebracht worden zodat we herhaling proberen te voorkomen. Het is uiteraard ook de verantwoordelijkheid van elk lid om zorgvuldig en voorzichtig om te gaan met de gestalde materialen van zichzelf en anderen en om ervoor te zorgen dat de stalling na vertrek van het laatste lid afgesloten wordt. Het is leden uiteraard vrij om de door hen gestalde spullen zelf te verzekeren voor diefstal en/of schade.


Sleutel Loods:

Als lid krijg je een sleutel die toegang geeft tot de loods. Deze sleutel is verplicht zodat je ten alle tijde ook kan afsluiten. Voor de sleutel van de loods dient giraal een borg betaald te worden van € 20,00 die ja na inlevering van de sleutel weer terug krijgt.

Banknummer: NL86 INGB 0003 0667 76

 

Pas slagboom:

Voor toegang tot de rechtestraat met een auto dient u te beschikken over een barrierpas. De club zelf heeft 4 passen ter beschikking indien een lid zijn/haar spullen naar of van de stalling wil halen. Deze passen zijn bij de voorzitter, penningmeester, secretaris of de redacteur op te halen. Neem hiervoor even telefonisch contact op. Het is ook mogelijk om zelf een pas aan te schaffen. Een jaarrondpas kost 100 euro en een winterpas (oktober t/m maart) kost 25 euro. De passen worden beschikbaar gesteld door strandzaken en dient ook met hen afgerekend te worden. Een pas is aan te vragen bij de secretaris middels het invullen van dit formulier. Wijzigingen zoals adres of ander type pas kunnen ook middels dit formulier bij de secretaris aangevraagd worden. De club is slechts een intermediair voor deze passen. Het lid is zelf verantwoordelijk voor betaling aan en het doorgeven van wijzigingen richting strandszaken.


Automatische Incasso WSHvH

De contributie&stalling wordt bij WSHvH middels een machtiging automatisch geïncasseerd.
Is dit bij jou nog niet het geval, onderteken dan dit formulier.
Voor leden zonder automatische incasso wordt €10,- adminstratiekosten in rekening gebracht.

Lid worden
Direct lid worden of Lidmaatschap opzeggen

Sponsoren:
Siem de Jong - funsports M.C. van der Kaaij - al bijna 75 jaar glanzend vakmanschap KNRM