Adverteren

Voorheen was het mogelijk voor bedrijven en instanties om te adverteren in het clubblad, dat alleen verspreid werd onder de leden. Zoals te zien is hiervoor in de plaats een website gekomen en het clubblad is komen te vervallen. Nu is er alleen de mogelijkheid om te adverteren op deze website, zie ook onze vaste adverteer plaatsen onder aan in de pagina.

Adverteren op deze website is aantrekkelijker dan in het clubblad, ook vele niet leden zien nu uw boodschap. Doormiddel van een klik op de muis komen ze bijvoorbeeld op uw website terecht.

In onderstaand overzicht ziet u de kosten voor een standaard adverteer plaats op deze website. De kosten bedragen voor één banner, die weergeven wordt op één plaats door de gehele website.

 

Duur adverteren Kosten
Volledig jaar € 100,-
Half jaar € 50,-


Wat levert het u op?

gebruikers van de website zien de advertentie en zullen het waarderen dat je bedrijf de vereneging steunt. Of dit direct leidt naar nieuwe opdrachtten op een dergelijk iets valt te bezien, maar het is in ieder geval goed voor de naam van het bedrijf en er wordt een goed doel gesteunt.

 

Voorwaarden:

Om van de website geen kermis te maken, worden er maximaal 3 banners tegelijk getoond.

Momenteel maken we alleen gebruik van banners die in het format .gif zijn. Deze mogen ook animeren, zolang het bestandsformaat binnen de perken blijft.
Het formaat hier van is maximaal 150 pixels breed bij 62 pixels hoog.

U wilt wel adverteren maar u heeft zelf geen banner om aan te leveren?

In dit geval kunt u tegen een kleine vergoeding, door ons een banner laten maken.

 

Tenslotte:

Wilt u een reclame banner plaatsen neem dan contact met ons op via redactie@wshvh.nl of via ons contact formulier. Ook voor afwijkende adverteer mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Sponsoren:
Siem de Jong - funsports M.C. van der Kaaij - al bijna 75 jaar glanzend vakmanschap Rentokil Visshop Berkel Breaking Waves surfboard repair
J.A.N.! Serious design