Actie video's
klik
Normandiƫ trip najaar 2009
4 daagse trip naar Normandiƫ bij siouville en omgeving met de heren, Eric, Joost, Kristian, Pieter en Sander. Veel wind, veel golven en veel regen maakten het een onstuimige trip zoals het hoort.
klik
Backyard Sessions 23-24 juni 2008
Jaja, nog meer golfsurf actie van twee super dagen!
klik
Ochtendsessie dinsdag 17 juni 2008
Nog meer golfsurf actie! Ditmaal, met nog cleaner lopende waves.
klik
Watershots dinsdagavond 27 Mei 2008
Golfsurf actie! Leuke actie vanuit het water.
klik
Texel trip! oktober 2007
Ga er even lekker voor zitten, want hier is ie dan; Bulderen blaffen brullen met alles erop en eraan. Zon beetje heel de week los kunnen gaan op de texelse wind and waves en ook de strekdammetjes niet te vergeten, helemaal de bom dus! enjoy.... (40 mb)
klik
Golfsurf action 1 september 2007
Zaterdag 1 sept stonden er leuke golfjes en niet al te veel wind, aangezien wouter er al een sessie op had zitten zag hij het wel zitten om wat surfactie vast te leggen! Zie hier een aantal leden en ex-leden van de club een golfje pakken op de stranden om en nabij Hoekipa. (27 mb)
klik
Lekker brullen 3 september 2006
Geweldige dag met veel goede golven en een brute wind, veel nieuwe en bekende gezichtten. Hoek'ipa gaat volledig los, eigenlijk is één video camera veels te weinig voor zoveel actie! (25 mb)
klik
McBlokkendam cheeseroll 4 augustus 2006
Uitstapje naar de Blokkendam met noorden wind, kracht 5. Eric en Joost raakten in een gekke bui nadat ze een dappere gast mooie cheeserollen zagen maken. (16 mb)
klik
NNW impressie film 3 augustus 2006
Van totaal vlakke condities zonder wind naar vet brute omstandigheden binnen een uurtje tijd. Ook dan moet er natuurlijk gevaren worden, hier een korte impressie van hoe de zee er dan uit ziet. Een zwaar overpowerde solo video met Kristian Sauer. (12 mb)
klik
HOEK'IPA midsummer action 2 augustus 2006
Lekkere wind en leuke jump golven midden in de zomer, helemaal super natuurlijk. Buitentemperatuur 18 graden, zeetemperatuur 23 graden!! De wind is West kracht 6 toenemend naar 7. (25mb)
klik
Kite action @ HOEK'IPA 30 mei 2006
Na een hoop windsurf action eens een keer wat kite action. Raymond en Chiel showen hier hun nieuwe OZONE (18mb)
klik
Storm en donderslag @ HOEK'IPA 24 mei 2006
Dikke pret zowel op het water als op de kant ondanks de toch wat typisch Nederlandse omstandigheden! (15mb)
klik
Nieuw lid Kevin Mevisssen 23 mei 2006
Fimpje gemaakt door Gerrit toen hij deze winter samen met Luis en Arie op Maui was. Daar hebben ze een nieuw lid geworven, World cupper Kevin Mevisssen. (4mb)
klik
Een super vette stormachtige dag! 19 mei 2006
Volop veel wind, windkracht 8 met vlagen van 9!! Een beetje golven erbij, helemaal super dus. Lekkere hoogvliegers van oa. Kris, Eric,
Peter vd E, Joost en Yann. (22mb)
klik
Sunset sessie @ waar anders dan HOEK'IPA beach 13 april 2006
Beetje golven, beetje wind en ook nog eens een beetje zon! Lekker hoor, ondanks de afnemende wind toch een goede avond (8mb)
klik
Frankrijk Wissant trip 2 april 2006
Een week lang wind in Nederland goede harde wind maar geen golven, dan maar op zoek naar golven! Eric, Joost en Kris gingen een zondagje op pad, wat zouden zei tegen komen? (10mb)
klik
WSHVH presenting, best of 2005!
Het beste van alle film opnames uit het jaar 2005 samengevoegd, in
1 compilatie van iets meer dan 6 minuten. De echte freaks kunnen als ze willen, alle filmpjes van 2005 op dvd kwaliteit tegen kostprijs bestellen, mail redactie@wshvh.nl (27mb)
klik
Kanaalsurfen 17 december 2005
3 graden, sneeuw en hagelstormen met wind uit het Noord Westen. Dan maar een keer niet halfdood gaan in de Hoek, maar naar onze secret speed strip. Eric en Kris.(2,6mb)
klik
HOEK'IPA 10 november 2005
Wat een geweldige surfdag was dit! De golven waren geweldig met een goeie 6bft erbij. Helaas met filmen iets minder wind en golven, maar je kunt ook niet alles hebben. Vooral nog wat mooie Peet actie om te zien.(8mb)
klik
Trippie naar Bergen aan Zee 6 november 2005
Zuiden wind, HOEK'IPA kan goed zijn dan... maar vandaag toch maar met een aantal naar Bergen aan Zee. In lekker choppie zooi richting wat golven denderen, niet geweldig maar wel leuk! (16mb)
klik
Just Epic action op Hoek'ipa! 20 oktober 2005
Actie vanaf onze eigen homespot! Zuiden wind met af en toe wat leuke golfies om op te golfrijden, kan erger he! (24mb)
klik
Oostvoorne met ooste wind 18 oktober 2005
Nog meer vreselijke ooste wind, uit narigheid dan maar naar het oostvoornse meer. Uiteindelijk toch nog een leuk fimpje geschoten.(15mb)
klik
Search naar golven met ooste wind! 16/17 oktober
HOEK'IPA ooste wind, verschrikkelijk!! Dan maar opzoek naar een spot die wel de moeite waard is met ooste wind. Bas, Kris, Louis en Peter(15mb)
klik
Vette actie van Peet op Hoek'ipa! winter 2004/2005
Dat Peet goed kan varen wisten we allemaal al. Maar dat Peet filmpjes in elkaar kan zetten? Gelukkig gaat dit hem ook goed af en kunnen we als er geen wind is, genieten van zijn ACTION! (6mb)
klik
Digitale kerstmis 'kaart' uit Zuid-Afrika kertmis 2004
Een serie foto's gemaakt in Zuid-Afrika en samengevoegt tot een soort van digitale kerstkaart. Iedereen in het appartement werd gek na weet ik hoveel keer het muziekje te hebben gehoord tijdens monteren, maar Jasper had er in in! Opzekers de leukste kerstkaart die ik ooit gezien heb!

Sponsoren:
Siem de Jong - funsports M.C. van der Kaaij - al bijna 75 jaar glanzend vakmanschap Rentokil Visshop Berkel Breaking Waves surfboard repair
J.A.N.! Serious design