Club gesloten ivm Corona

Geliefde leden,


De gezondheid van onze leden staat voorop. Via dit bericht willen we jullie op de hoogte stellen dat onze club is gesloten i.v.m. de uitbraak van het coronavirus.
Gisteren is bekendgemaakt dat alle scholen, horeca en sportclubs t/m 6 april moeten sluiten. Ook voor ons heeft dat helaas gevolgen.
Wij zijn genoodzaakt alle activiteiten tot minimaal 6 april op te schorten; dat betekent dus geen mooie windsurf sessies, down-winders of welke activiteiten dan ook.
De kleedkamer, de douches en de toiletten zullen worden afgesloten. De loods blijft voorlopig nog wel bereikbaar zodat jullie eventueel jullie gear kunnen ophalen maar het is zeker niet de bedoeling dat we de loods toch gaan gebruiken.
We zijn een sportclub en ook wij moeten ons aan de regels houden. Wij als TEAM WSHVH gaan er vanuit dat jullie het vertrouwen wat wij in jullie als leden hebben niet zullen schaden anders zijn wij genoodzaakt om de loods definitief af te sluiten tot nader order.
Nogmaals wij hopen op jullie begrip en medewerking.
Blijf vooral veilig en gezond. Samen komen we hopelijk snel door deze tijdelijke tegenslag heen.

TEAM WSHVH

 

Datum: 16-Mar-2020 door Bestuur


0x commentaar:
Naam:
E-mail: (optioneel)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Captcha

Powered by CuteNews

Sponsoren:
Siem de Jong - funsports M.C. van der Kaaij - al bijna 75 jaar glanzend vakmanschap Rentokil Visshop Berkel De Surfschool
J.A.N.! Serious design