nieuwjaarsborrel

Aloha!
 
Graag nodigen wij jullie allemaal uit voor WSHVH Nieuwjaars-hang out op 5 januari! 
 
Zoals de flyer aangeeft: even sterke surfverhalen ophalen van het afgelopen jaar en uiteraard proosten op een windrijk 2018!!
 
Wij zijn ook benieuwd naar sterke verhalen van de golfsurfers, dus ook jullie zien we graag!
 
De borrel begint om 21:00 met inloop vanaf 20:00. Locatie is Siem de Jong funsports, Buitenwatersloot 351 in Delft. 
 
In verband met de inkopen graag even laten weten of je komt via reply op deze mail of via de groepsapp.
 
Alvast bedankt en tot 5 januari!
 


Datum 21-Dec-2017 door Bestuur - | 0x commentaar


Tarieven toegang roadbarrier

GOED NIEUWS ! 
 
Naar aanleiding van de brief van 8 juni 2016 welke namens het bestuur van onze vereniging is verstuurd heeft de wethouder het volgende doen besluiten:
De contributie voor de roadbarrier gaat dan ook van 300 naar 100 euro.
Zie hiervoor de bevestiging:  Brief gemeente.
 
Helaas blijkt er met de jaarlijkse facturatie helaas iets mis te gaan, veelal wordt het oude tarief in rekening gebracht.
Wij raden de leden welke een te hoge factuur hebben ontvangen bezwaar te maken.
Zie hiervoor een voorbeeld van één van onze leden: voorbeeld e-mail.
 
 

Datum 28-Nov-2017 door Bestuur - | 0x commentaar


Ingelaste speciale ledenvergadering

Beste leden, 
 
Er zijn het laatste jaar behoorlijk wat ontwikkelingen gaande op het strand die voor ons als club kansen bieden. We willen jullie graag bijpraten en mee laten praten. 
 
Donderdag 9 november hebben we daarom een speciale ledenvergadering gepland....geen begroting of jaarrekening voor nu...enkel nieuws!
 
Locatie Mark vd Kaaij - Pastorielaan 5 's Gravenzande
Tijd inloop van 19:30 tot 20:00 en start 20:00 uur. 
 
Maak je agenda leeg en zorg dat je erbij bent!
 
Groet, 
 
Namens het bestuur 
Quirijn
 
 

Datum 26-Oct-2017 door Bestuur - | 0x commentaar


WSHvH familidag geannuleerd

Hallo allemaal,
 
Vanwege de weersvooruitzichten voor komend weekend (een stevige wind en mogelijk regen) hebben we besloten om de familiedag aanstaande zondag niet door te laten gaan.
 
Goed nieuws voor het surfen maar helaas is het weer waarschijnlijk niet goed genoeg voor een leuk feestje met de familie. 
 
Vanwege afnemende kansen op lekker zomerweer zullen we dit jaar niet op zoek gaan naar een nieuwe datum.
 
Groeten,
Jan van Buuren
Jan Willem Vermeulen
Maarten Wilpshaar
 
 
 

Datum 26-Aug-2017 door Bestuur - | 0x commentaar


Zondag 27-aug Art-break festival

A.s. zondag is er een festival voor de deur van onze surfvereniging: ART Break
 
Zondag 27 augustus vindt de eerste editie van ART Break plaats. Het evenement wordt gehouden op het strand van Hoek van Holland en viert de relatie tussen Kust en Kunst. Met ART Break krijgt het strand van Hoek van Holland eindelijk een eigen festival. Van een kunstinstallatie met klassieke muziek tot een schilderperformance en een speurtocht door de Atlantik Wall, ART Break is voor iedereen.
 
De ondernemers van de Rechtestraat willen met het festival laten zien hoe bijzonder Hoek van Holland is. “Hoek van Holland heeft maar liefst zes musea en is in de zomer een plek waar veel Rotterdamse kunstenaars zich terugtrekken, maar bijna niemand weet dit,” aldus initiatiefnemer Freek Ruigrok van DeSurfschool.nl
 
Die kunstenaars doen dan ook een duit in het zakje. De eyecatcher van het festival is de Bikinibar van Atelier Van Lieshout. Maar ook Brandt Attema en Astrid Haring zijn te bewonderen. De twee solisten, die onder meer bij het Blazersensemble, Residentie Orkest en het Rotterdams Philharmonisch orkest te zien zijn geweest, verzorgen met hun unieke harp/trombone duo een optreden.
 
Het festival laat, naast een dwarsdoorsnede van de kunsten, de relatie zien die de kunst heeft met de kust van Hoek van Holland. De bijzondere historie van deze strandplaats, de unieke natuur en de relatie met de haven van Rotterdam komen allemaal aan bod in het programma. Een goed voorbeeld is de live schilderperformance van Solko Schalm. Schalm staat in Rotterdam bekend als dť havenschilder en zal ter plaatse de schoonheid van Hoek van Holland vangen.
 
Naast de diverse optredens zijn er omlijstende activiteiten gericht op kinderen. Hierbij kan gedacht worden aan een surfles tot een speurtocht door de Atlantik Wall. Het is de bedoeling van de organisatoren dat het strand van Hoek van Holland zich ontpopt tot een populaire plek voor families, niet alleen uit Rotterdam, maar ook de rest van Nederland. De combinatie van zon, zee, strand en kunst maken ART Break in potentie ťťn van de gezelligste zomerfestivals van de Rotterdamse regio.
 
Het festival vindt op 27 augustus plaats van 10u ’s ochtends tot 18u ’s avonds.
 
ART Break wordt mogelijk gemaakt door Rotterdam Festivals, CBK Rotterdam en de Gemeente Rotterdam
 
 

Datum 25-Aug-2017 door Bestuur - | 1x commentaar


WSHVH familiedag 2017

 

Tijdens het laatste weekend van de zomervakantie organiseren wij weer een leuke middag voor de hele familie! Voor jong en oud: surfers, windsurfers, kite surfers. Alle leden en familie zijn welkom op dit gratis evenement.

 

Zaterdag 19 augustus van 13:00 tot 17:00

 


Datum 10-Jul-2017 door Bestuur - | 1x commentaar


WSHVH whatsapp groep

 
De WSHVH groepsapp zijn inmiddels de meeste leden aangemeld en wordt regelmatig gebruikt om te melden wie en wanneer gaat surfen.
 
Wil je ook in de groepsapp?
Aanmelden kan via niek@wshvh.nl of door een appje te sturen naar 06-515 163 47
 
 

Datum 13-May-2017 door Bestuur - | 0x commentaar


SUP-event WSHVH

 
Na het succes van vorig jaar organiseren we in samenwerking met Siem de Jong weer een SUP-avond.
Alle leden, aanhang en introducees zijn welkom.
 
Vrijdagavond 2 juni verzamelen we tussen 18:00 en 18:15. We gaan dan in het Delftse water rond 18:30 weg en 21:00 terug.
 
Als je geen eigen SUP hebt, dan stelt Siem een SUP beschikbaar (€5 per board).
Er zijn voldoende voor een grote groep, maar reserveer snel.
 
Geef je vanaf nu op voor dit evenement: events@wshvh.nl of appje in de wshvhgroep/06-51516347
 
 

Datum 13-May-2017 door Bestuur - | 54x commentaar


Toerisme Hoek van Holland

 

Nieuwe ontwikkelingen toeristisch recreatief ontwikkelperspectief

 

Tijdens een informatieavond op 6 oktober vorig jaar presenteerde de gemeente een conceptplan Toeristisch Recreatief Ontwikkelperspectief. In dit plan stonden de uitgangspunten voor het toerisme om van Hoek van Holland een vierseizoenenbadplaats te maken, een ontwikkeling die nauw samenhangt met de doortrekking van het spoor naar het strand en de komst van de H6-weg. In deze email informeren wij u over de ontwikkelingen.

 

Na de informatieavond hebben diverse personen en organisaties gereageerd op dit concept. Deze reacties nemen we waar mogelijk mee in het definitieve plan. Een van de belangrijkste punten waarover nog een beslissing genomen moet worden is de aanwijzing van de locaties voor verblijfsrecreatie. In het conceptplan is in eerste instantie alleen het Unicum-terrein hiervoor aangewezen, maar het Gebiedsplan Hoek van Holland 2014-2018 gaat bovendien uit van het gebied ten zuiden van de Badweg.

 

Het vervolg

Op dit moment wordt gewerkt aan een economische onderbouwing van het plan. Die gaat verder in op de toekomstperspectieven voor de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in Hoek van Holland. Hierin worden ook de mogelijkheden voor verblijfsrecreatie ten zuiden van de Badweg meegenomen waarbij landschap en natuur ook een belangrijke rol hebben. Rond de zomer is dit plan gereed en komt er een bijeenkomst waarin het plan inclusief economische onderbouwing wordt toegelicht. Vervolgens adviseert de gebiedscommissie Hoek van Holland over het plan, waarna het wordt aangeboden aan het college van B en W die uiteindelijk een beslissing neemt.

 

Klankbordgroep Toerisme

Om initiatieven en ideeŽn rondom toerisme en recreatie te bespreken en te toetsen, is tijdens de informatieavond afgesproken om een klankbordgroep op te richten. Een zeer diverse groep van bewoners, ondernemers en andere organisaties heeft zich hiervoor aangemeld. De klankbordgroep start zodra het plan is vastgesteld, naar verwachting rond de zomer. Tot die tijd worden de initiatieven besproken in het Platform Toerisme van de gebiedscommissie.

 

Cultuurhistorische verkenning

Onderdeel van het Toeristisch Recreatief Ontwikkelperspectief is een cultuurhistorische verkenning. Hoek van Holland kent een rijke cultuurhistorie, die kan worden gebruikt om de economische en toeristische potentie van het gebied te vergroten. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verkenning, die is opgedeeld in de thema’s landschap, de Nieuwe Waterweg, bunkers & stellingen, kust & toerisme en het dorp. De verkenning wordt gebruikt om in gesprek te gaan met verschillende personen van musea en andere organisaties om het cultuurhistorisch aanbod in Hoek van Holland te vergroten. In april is de verkenning klaar en voor iedereen beschikbaar via de toerismepagina op de website (www.rotterdam.nl/toerismehoekvanholland). In mei komt er een bijeenkomst om verder te praten over de verschillende ideeŽn en mogelijkheden die er zijn op het Hoekse cultureel erfgoed.

 

Sportstrand

Naast de klankbordgroep, komen er voor concrete locaties of ideeŽn speciale werkgroepen. De werkgroep Sportstrand, met vertegenwoordigers van onder andere de watersport- en surfverenigingen, surfshops, Zeetoren, strandwacht en horeca, is in tussen van start gegaan. Voor de locatie Sportstrand zijn inmiddels twee werkgroepbijeenkomsten geweest.

 

Nieuws en informatie over toerisme en recreatie in Hoek van Holland staat op

www.rotterdam.nl/toerismehoekvanholland

 


Datum 13-May-2017 door Bestuur - | 2x commentaar


Camera beveiliging/toezicht

 

Per heden is er een camera beveiligingssysteem geplaatst in ons clubhuis.
Dit betekend dat er nu 24h camera toezicht is op o.a. de stalling.

 

Tevens is het natuurlijk verboden te roken in het clubhuis (stalling en kleerdkamers).
om dit te verduidelijken zijn er verboden te roken stickers geplakt in het clubhuis.

 

 


Datum 29-Mar-2017 door Bestuur - | 0x commentaar


WSHvH naar Pozo -editie 2017-

Ook dit jaar wordt er weer een Pozo WSHVH-clubweek georganiseerd.
Je kan natuurlijk in je eentje afreizen naar Pozo, maar met zijn allen natuurlijk veel gezelliger!
 
Het idee is dat iedereen zelf zijn tickets boekt en surfspullen huurt of meeneemt.
Voor het verblijf inventariseren we als club wie er allemaal gaan en daarna maken we een app-groep zodat desgewenst dit onderling wordt geregeld (we weten genoeg adressen met diverse apparementen).
 
Wanneer?
In de week tussen 24 juni t/m 1 juli. Enkele leden hebben dan al een ticket geboekt.
Dit betekend dat je niet exact deze datums hoeft aan te houden. Je bent zelf vrij om je tickets te boeken.
 
Indicatie kosten
Vliegticket ca.€ 330,- retour
Zelf surfspullen meenemen: bij Transavia € 80,- retour
Surfspullen huren: € 140-180 voor een week
Verblijf: € 25,- tot 30,- per nacht
Auto: € 160,- 
 
Praktische info
Een auto heb je in Pozo niet nodig. Kan wel handig zijn om naar Vargas te rijden, te stappen, boodschappen te doen bij een grotere supermarkt en de omgeving te verkennen.
We houden als club bij hoeveel leden zich aanmelden. Je kan dan onderling een auto regelen.
Surfspullen huren i.p.v. meenemen is onze tip. Een 4.0 of kleiner heb je in de goede weken van Pozo vaak nodig.
 
Aanmelden
Stap 1: Je kan je vanaf nu als geinteresseerde opgeven op de app of niek@wshvh.nl
Stap 2: Na ca. 2 weken inventariseren we hoeveel animo er is en geven we een terugkoppeling
Stap 3: Iedereen boekt zijn tickets en geeft de datums door dat ze in Pozo zijn.
Stap 4: We gaan het verblijf regelen.
Stap 5: Surfen!! ..en natuurlijk af en toe een paar biertjes voor de afwisseling!
 
 

Datum 08-Mar-2017 door Bestuur - | 0x commentaar


Loodsbeheerder gezocht

Tony heeft aangegeven dat hij wil stoppen met het beheer van onze stalling.
Wij zijn Tony dankbaar voor zijn geweldige inzet!
 
Het blijft echter nodig om onze stalling/loods netjes en draaiende te houden.
We zijn daarom per direct opzoek naar een loodsbeheerder.
 
De loodsbeheerder zorgt o.a. dat de prullenbakken zo nu en dan geleegd worden, kapotte lampen vervangen worden en bij vorst de kranen dicht gedraaid worden.
 
Wil jij deze of enkele taken op je nemen, laat dan even een berichtje achter voor het bestuur op info@wshvh.nl of  via ons contact formulier.

Datum 05-Mar-2017 door Bestuur - | 0x commentaar


ALV Windsurfing Hoek van Holland

Beste leden,
 
Woensdag 22 februari wordt de jaarlijkse ALV van WSHVH georganiseerd.
 
Bij deze zijn alle leden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Naast het bespreking van de huidige gang van zaken binnen de club wordt er ook gesproken over de toekomst van de club i.c.m. de plannen van de gemeente.
 
Wij hopen jullie deze avond te zien en te spreken.
 
- woensdag 22 februari 2017.
- inloop 19:45 uur
- start ALV 20:00 uur
- Adres: Pastorielaan 5, s'-Gravenzande

Datum 03-Feb-2017 door Bestuur - | 0x commentaar


Powered by CuteNews

Sponsoren:
Siem de Jong - funsports M.C. van der Kaaij - al bijna 75 jaar glanzend vakmanschap Rentokil Visshop Berkel De Surfschool
J.A.N.! Serious design