Nieuwjaarsduik!!

xx


Datum 27-Dec-2018 door Bestuur - | 0x commentaar


Belangrijke mededeling stalling

Hoek van Holland, 23 september 2018, 
 
Beste Leden van WSHVH, 
 
Alle leden van onze vereniging ontvangen deze mail van het bestuur van de vereniging WSHVH. Wind, Surf en Kite vereniging Hoek van Holland.
Als bestuur zetten wij ons in om te voldoen aan de behoefte van de huidige leden en aan de behoefte van toekomstige nieuwe leden. De locatie waar onze vereniging is is een unieke plek om je materiaal te stallen en leden te ontmoeten met dezelfde passie . Onze vereniging bestaat uit ongeveer 140 betaalde leden die materiaal stallen of alleen lid zijn en dan alleen gebruik maken van onze faciliteiten als kleedruimte, douche en toilet. 
Nu merken wij dat er steeds meer interesse is om bij ons lid te worden . Dit omdat het strand aan de Rechtestraat te Hoek van Holland steeds mooier wordt, we een gezellige vereniging zijn, we op een mooie locatie zitten, en er voldoende ruimte is voor stalling en je om te kleden . Tevens zien we dat de golven steeds mooier worden  en dat het lekker rustig is vergeleken met andere Wind, Surf en Kite locaties. 
Omdat we onze vereniging verder willen uitbreiden en willen  laten groeien hebben we jullie hulp nodig. De stalling staat namelijk vol met windsurf en golfsurfboards echter niet iedereen betaald hiervoor. Bijzonder eigenlijk want iedereen dient lid te zijn indien men stalt of van de faciliteiten gebruik wil maken. Lijkt ons logisch !  We vragen jullie onderstaande dus goed te lezen.
 
Voor eind september 2018 ontvangen alle leden deze mail.
Voor 1 november a.s. dienen alle golfsurfleden die stallen aan te geven welk board , hoeveel boards ze hebben en in welk stallingsvak deze staan.  Mail dit naar : loodsbeheer@wshvh.nl
Na 1e week november gaat het bestuur een ronde lopen en alles checken. Klopt het board met wat is opgegeven en  waarvoor is betaald. 
Indien er boards staan die niet bekent zijn bij ons zullen deze boards netjes worden opgeslagen op een andere  plek dan een stallingsvak in de loods. Indien er een lid later reageert kan hij zijn board natuurlijk ophalen en deze in een stallingsvak zetten waarvoor het is bedoeld en waarvoor is betaald. 
Bovenstaande is echt noodzakelijk omdat er nu drie keer zoveel golfsurfboards staan dan dat voor is betaald en er is nu geen plek meer. Dat is dus onacceptabel en is niet wat we willen! Zo kunnen nieuwe leden geen lid worden en de huidige leden niet garanderen dat spullen veilig staan.  
 
 
Dit belemmerd ons als vereniging :
Om verder te groeien in het aantal golfsurf , kite en windsurfleden.
Om de huidige leden een veilige en een schone stalling aan te bieden “zonder toetreding van NIET leden”. 
 
Het bestuur heeft in de laatste vergadering regelementen opgesteld om te voorkomen dat er niet leden dagelijks gebruik maken van onze stalling en faciliteiten. Met alle gevolgen van dien. Deze regels zullen verder bekend worden gemaakt op de website, FB en in de loods zelf. 
Het is namelijk altijd mogelijk om vrienden of familieleden te enthousiasmeren echter dan wel onder de noemer introduce. Indien de introduce voor de tweede keer gebruik wil maken van onze faciliteiten zal men lid dienen te worden. Dit gaat volgens het introduce regelement. 
 
Wij hopen met deze actie alles snel en probleemloos in kaart te hebben zodat we nieuwe leden kunnen ontvangen en op een snelle manier een stallingsvak kunnen aanwijzen.
 
Alvast bedankt en tot binnenkort op het water,
 
Het bestuur WSHVH
Wind, Surf en Kite vereniging.

Datum 02-Oct-2018 door Bestuur - | 0x commentaar


Nieuwe secretaris gezocht


Indien je interresse hebt, spreek dan één van de bestuursleden aan.


Datum 29-Sep-2018 door Bestuur - | 1x commentaar


Nieuwe penningmeester gezocht

Indien je interresse hebt, spreek dan één van de bestuursleden aan.


Datum 29-Sep-2018 door Bestuur - | 0x commentaar


SUP-event WSHVH

Na het succes van vorig jaar organiseren we in samenwerking met Siem de Jong weer een SUP-avond.
Alle leden, aanhang en introducees zijn welkom.
 
Vrijdagavond 15 juni verzamelen we tussen 18:00 en 18:15. We gaan dan in het Delftse water rond 18:30 weg en 21:00 terug.
 
Als je geen eigen SUP hebt, dan stelt Siem een SUP beschikbaar (€5 per board).
Er zijn voldoende voor een grote groep, maar reserveer snel.
 
Geef je vanaf nu op voor dit evenement: events@wshvh.nl of appje in de wshvh groep of 06-51516347

Datum 05-Jun-2018 door Bestuur - | 0x commentaar


ALV Windsurfing Hoek van Holland

Beste leden,
 
Woensdag 14 maart februari wordt de jaarlijkse ALV van WSHVH georganiseerd.
 
Alle leden uitgenodigd om bij jaarlijkse ALV van WSHVH aanwezig te zijn.
Naast het bespreking van de huidige gang van zaken binnen de club wordt er ook een update gegevens over de locatie/clubhuis plannen.
Wij hopen jullie deze avond te zien en te spreken.
 
- woensdag 14 maart 2018.
- inloop 19:45 uur
- start ALV 20:00 uur
- Adres: Pastorielaan 5, s'-Gravenzande

Datum 27-Feb-2018 door Bestuur - | 0x commentaar


Powered by CuteNews

Sponsoren:
Siem de Jong - funsports M.C. van der Kaaij - al bijna 75 jaar glanzend vakmanschap Rentokil Visshop Berkel De Surfschool
J.A.N.! Serious design