Actie foto'sZondag 27 oktober 2013

Mooie herfstdag, foto's door Gerrit Lugt.

Zondag 16 en 18 juni 2011

Foto's door Gerrit Lugt en lat168.lv

Peet Lugt actie augustus 2010

Foto's van Peet uit de maand augustus 2010.

klikFlinke zuidwester!! 3 september 2009

De hele dag dikke wind, met in de avond iets minder en soms dikke onweer. Zowel van overdag als avonds foto's. Gemaakt door Gerrit en Floor.

klikZondagje zomer wind 19 juli 2009

De zomer begint weer goed, weer een dag met wind!

klik
Club event; Flowboarden 5 februari 2009

"go with the flow" Zit het weer niet mee voor goede surf, dan maar een leuk alternatief.

klik
Windsurf action zaterdag 12 juli 2008
Gerrit ging helemaal los en dacht van... Peet is toch op Aruba, laat ik zijn spullen maar slopen. Zo gedacht zo gedaan,, JP in 2 stukken.. Gerrit, hoe moet je dat nu weer uitgaan leggen? Eén voordeel, hij schoot nog wat vette actie foto's.
klik
Zondag avond sessie 22 juni 2008
Na een dag van actie gingen er avond's ook nog een paar. In de hoop betere golven te scoren dan overdag. Hiervan is het 1 en ander vastgelegd en te vinden op de weblog van kristian Sauer.
klik
Opstapdag Windsurfing hoek van Holland 1 mei 2008
Surfen op zee, toch weer even iets anders dan op meertjes. Dit is veel gaver en dynamischer, maar ook iets risicovoller. Voor veel mensen een grote stap. Met de opstartdag werd deze stap gemaakt en werd eventjes piekfijn uitgelegd wat je wel en niet moet doen. Plus daarna actie!
klik
Maui Hawaii trip April 2008
Louis is weer naar Maui Hawaii gegaan, dit keer samen met Edwin en nog een lid. Zelfs nu Louis geen penningmeester meer is, krijgt ie zijn reisjes toch nog voor elkaar! ;-)
klik
Epic surfcondities 23 maart 2008
Na alle ellende van de sneeuw en hagelbuien kwam er toch nog even een zonnetje op deze grijze zondag, de Noorderswell cleande mooi uit en het getij deed zijn ding. Tnx to Barry voor het maken van de foto’s! Sufers: Erik stoopman, Roy, Base en Tim Padmos
klik
Classic Hoek'ipa beelden 1980+
Vroegâhr konden ze er ook wat van in Hoek'ipa! Unieke beelden van toen de vereniging nog moest worden opgericht, de eerste wedstrijden werden gehouden en vette actie in den verleden. Foto's met dank aan Niek Rogge.
klik
Zomer stormpje 6 juli 2007
De zomer wordt steeds beter want het waait gezellig veel! Deze dag laat de wind echt van zich weten, zeiltjes boven de 4 meter had je overdag echt niets aan! Foto's, Gerrit Lugt.
klik
Foto's afgelopen maanden Januari - Juni 2007
Een berg foto's van de afgelopen maanden van de familie Lugt, met foto's van hun zelf maar ook van anderen. Zowel Wave als race/slalom actie in de Hoek en daarbuiten.
klik
Arco en Peet op Aruba! januari 2006 > Juli 2006
Peet op stage naar het zonnige eiland Aruba. Arco zat er al, die gaf er surfles en Bart houdt er een weekje vakantie. Bij verhalen staat een uitvoerige beschrijving.
klik
Eerste lente foto's! 31 maart en 1 april
Een week lang wind maar geen echte golven, jammer! Maar toch nog vette actie vastgelegd door Jelle, met Sjourd zijn camera. (staat ie er ook is op)
klik
Maui Hawaii! maart/april 2006
@ction at Maui Hawaii met Arie, Gerrit en natuurlijk Louis. De eerste
2 weken was er weinig wind maar ondanks dat waren et toch zat mooie foto's om te maken. De laatste 2 weken kwam er dan toch nog wind.
klik
Warmste surfdag van mei in jaren! 28 mei 2005
Voorspellingen: 25 graden en later in de middag zw6! Kan dat??? Het kon zelfs nog beter, om 12 uur gingen de eerste 4.7's al het water op. Een paar uur later zelfs al 4.2's! Walter, top dat je dit hebt vastgelegd!
klik
Testdag met de nieuwste spullen! 14 mei 2005
Het vetste evenement in jaren vast gelegd op foto! Een hele dag lang testen van de 30 nieuwste waveboards en 11 tuigages in super condities! Foto's zijn gemaakt door Harald Vos en Sjoerd van Luijn. Jongens bedankt!
klik
Trippie Ouddorp + foto's Hoek 7 mei 2005
Flink rippen met bevrijdingsdag, met natuurlijk eerst een beetje pech!
Dag erna volop er tegen aan met NW 6 in de Hoek, helemaal suup. Foto's zijn gemaakt door Dennis Alsemgeest.
klik
Snowkiten 5 maart 2005
Wat een ellende, een week lang echte kou en sneeuw. Aan de andere kant volop sneeuwpret met een snowboard of ski's en een kite!
(Check ook even het bijbehorende verhaal, bij verhalen)
klik
Zuid Afrika winter 2004/2005
De naam zegt het al, hardcore actie in de zon! De omstandigheden waren geweldig en Dirk, Jasper, Ingrid, Louis, Kris en Yann maken hier gretig gebruik van! Ze gaan helemaal los op de golven in het verre zuiden.
klik
Middagje knallen 6-10-2004
Lekker middagje wind met zeilmaten van rond de 5.3 m2. Helaas waren er geen echte golven, maar Sjourd heeft toch nog behoorlijk wat actie vast weten te leggen! Sjoerd bedankt hiervoor!
klik
Avondsessie met kiters en windsurfers 03-05-2003
Meer golven maar helaas ook een afnemende wind, desondanks toch weer leuke foto's. Ook deze foto's zijn weer gemaakt door Ger Sauer.
klik
Lekker dagje 27-04-2003
27 april 2003, windkracht 7 en af en toe een kleine afzet. Niet de beste condities ooit, maar zeker leuk om terug te zien. Foto's zijn gemaakt door Ger Sauer.
Sponsoren:
Siem de Jong - funsports M.C. van der Kaaij - al bijna 75 jaar glanzend vakmanschap Rentokil Visshop Berkel Breaking Waves surfboard repair
J.A.N.! Serious design