Bestuursvergadering 1 oktober

Beste leden,

We zijn als bestuur weer eens bij elkaar gekomen om bij te praten over een aantal onderwerpen en een datum te bepalen voor de komende ALV. Om daar maar mee te beginnen...reserveer 12 december 20:00 uur maar alvast in de agenda!

Mark vd Kaaij heeft een zeer rommelig gesprek bij de deelgemeente bijgewoond waarbij oa diverse watersport vereningingen, de KNWV, NKB bij aanwezig waren. Het heeft nog niet geleid tot een vaststelling van de watersport zonering. Deelgemeente Hoek van Holland, welke per 2014 opgeheven zal worden, zal mogelijk nog een initiatief nemen. Er is nog geen verslag van de bijeenkomst als deze komt zal deze op de site geplaatst worden. Ons standpunt is over en breedte van 500 tot 1.000 meter een watersportgebied met uitzondering van golfsurfers. Deze zouden ook daarbuiten kunnen sporten. Of dit het wordt is onzeker evenals de termijn waarop. Wordt vervolgd dus....

Zoals jullie zien en als weten is er een nieuwe website met bekende inhoud. Niek heeft hier behoorlijk wat uurtjes aan besteed en het resultaat is ernaar. Bedankt hiervoor! De site is wat makkelijker op de smartphone te bekijken en surfmeldingen zijn weer wat makkelijker te plaatsen. Het bestuur kan ook eenvoudig nieuwsberichten plaatsen....bij deze dan!

Er is hard gewerkt aan het verbouwen van de douches. Deze zien er nu een stuk beter uit en zullen ook een stuk langer meegaan. Beetje medewerking uiteraard van de gebruikers wordt gevraagd om dit zo te houden. Aan de stalling zullen nog wat kleine aanpassingen gedaan gaan worden. Zo wordt een lichtsensor geplaatst zodat het licht vanzelf aan- en uitgaat...dit blijft nu vaak aan.

Dit was het tot dusver en we hopen jullie snel weer te zien op het water...bidden voor een paar dagen met een lekkere wzw 7 en mooie golven, om het jaar nog een beetje goed af te sluiten!!

Groeten namens het gehele bestuur,

Quirijn

 

Datum: 01-Oct-2013 door Quirijn


2x commentaar:
door Steffi @ 25 Jun 2016 03:20 am
Sm-kacdab what I was looking for-ty!
door Niek @ 02 Oct 2013 12:16 am
Net klaar met de vergadering en nu al een verslag, snel gedaan Quirijn!
Naam:
E-mail: (optioneel)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Captcha

Powered by CuteNews

Sponsoren:
Siem de Jong - funsports M.C. van der Kaaij - al bijna 75 jaar glanzend vakmanschap Rentokil Visshop Berkel De Surfschool
J.A.N.! Serious design