Nieuwe secretaris benoemd en nieuwe voorzitter gezocht!

Nieuwe secretaris benoemd

 

Tijdens de ALV is er een nieuwe secretaris benoemt, Quirijn Oudshoorn. Hij neemt het stokje over van Martin Koorn die een ongelooflijke 19 jaar deze functie heeft bekleed. Hiervoor willen wij Martin uiteraard enorm bedanken! Martin blijft natuurlijk gewoon lid en zul je bij gematigde omstandigheden het water onveilig zien maken.

 

Quirijn heeft de taken van Martin geleidelijk overgenomen en vanaf heden kun je bij hem terecht via, secretaris@wshvh.nl

 

 

Nieuwe voorzitter gezocht

 

Het was al eerder bekend dat Erwin dit jaar zijn taken na 12 jaar voorzitterschap zou neerleggen. Afgelopen ALV is dit officieel geworden. Momenteel is er echter nog geen opvolger benoemt en blijft hij aan als demissionair voorzitter tot er nieuw persoon deze taak wil opnemen.

 

Na jaren van onderhandelen met gemeentes, instanties en andere verengingen staat er nu eindelijk een schitterend nieuw onderkomen. Erwin had hier een belangrijk aandeel in en wilde dit eerst gerealiseerd hebben voordat hij het stokje zou overdragen. Wij bedanken Erwin voor zijn inzet en hopen ondanks dat hij nog jaren mee kan, snel het stokje over te kunnen geven.

 

Tot op het water,

Bestuur Windsurfing Hoek van Holland

Datum: 24-Aug-2010 door admin


1x commentaar:
door Cassandra @ 02 Sep 2016 01:36 pm
Wow! Great to find a post knokcing my socks off!
Naam:
E-mail: (optioneel)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Captcha

Powered by CuteNews

Sponsoren:
Siem de Jong - funsports M.C. van der Kaaij - al bijna 75 jaar glanzend vakmanschap Rentokil Visshop Berkel De Surfschool
J.A.N.! Serious design